Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η καλλονή ξανθιά Ιταλίδα δημοτική αστυνομικός που είχε στήσει μπίζνα πορνείας στο Παλέρμο (εικόνες)

Ιανουάριος 17th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Πολιτικοί, επιχειρηματίας και… κάθε λογής άνδρες συγκαταλέγονταν στον κατάλογο της Αννα Τερέζι, της 41χρονης δημοτικής αστυνομικού στο Παλέρμο η οποία στον ελεύθερό της χρόνο είχε στήσει ένα τεράστιο δίκτυο πορνείας στην πόλη.

Η Τερέζι είχε ένα ινστιτούτο μασάζ το οποίο λειτουργούσε ελαφρώς διαφορετικά, καθώς, προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες στους άνδρες πελάτες του.

Πίσω από το υποτιθέμενο ινστιτούτο, όπως αναφέρει η Corriere della Sera, κρυβόταν η ξανθιά καλλονή η οποία εντόπιζε νεαρές γυναίκες, τις προσέγγιζε και τις έπειθε να εργαστούν στο κέντρο, ενώ η ίδια έπαιρνε και ποσοστό 20%.

Μάλιστα, οι υπηρεσίες του κέντρου διαφημίζονταν πολύ ανοικτά ακόμη και σε πολύ δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό βέβαια τους κόστισε, καθώς οι αναρτήσεις ήταν σε τόσο εμφανή σημεία που η αστυνομία δεν δυσκολεύθηκε να εντοπίσει το ινστιτούτο και να προβεί σε συλλήψεις.

Η ταρίφα ξεκινούσε από τα 50 ευρώ, ενώ τη φροντίδα των νεαρών απολάμβανε και ένας πολιτικός, ο οποίος συνήθιζε να δίνει ραντεβού με μία από τις μασέζ.

Στο σύνολό τους, οι συλληφθέντες είναι οκτώ, εκ των οποίων και η 41χρονη, ενώ ερευνάται η συμμετοχή και άλλων δέκα ανθρώπων που σχετίζονται με την υπόθεση.

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, Ιανουάριος 17th, 2014 at 16:37 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply