Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Γιώργος Παπανδρέου μπλόγκερ στην Αριάνα Χάφινγκτον

11 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Tα ονόματα των ειδικών συνεργατών είναι ηχηρά, καθώς ανάμεσα τους βρίσκονται αυτά των Τόνι Μπλερ και Μπιλ Γκέιτς
Ο Γιώργος Παπανδρέου μπλόγκερ στην Αριάνα Χάφινγκτον

Εκτός από βουλευτής και ομιλητής σε κορυφαία Πανεπιστήμια στον κόσμο ο Γιώργος Παπανδρέου θα εργάζεται πλέον και ως μπλόγκερ, καθώς η ιδιοκτήτρια του διάσημου site Huffington Post Αριάνα Χάφινγκτον, προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό στη νέα ειδησεογραφική ιστοσελίδα της, το World Post.

Εκεί δεν θα γράφουν άρθρα διάφοροι μπλόγκερς, αλλά θα αρθρογραφούν και θα σχολιάζουν πολιτικοί κι επιχειρηματίες. Μάλιστα τα ονόματα των ειδικών συνεργατών είναι ηχηρά, καθώς ανάμεσα τους βρίσκονται αυτά των Τόνι Μπλερ και Μπιλ Γκέιτς.

Οπως ανακοινώθηκε το site θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις – βίντεο πρώην ηγετών, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Τόνι Μπλερ με θέμα την ανεργία των νέων στην Ευρώπη.

Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας εντός του μήνα, ενώ συνιδιοκτήτης θα είναι ο μεγαλοεπενδυτής Νίκολας Μπεργκρούεν.

news

This entry was posted on Σάββατο, 11 Ιανουαρίου, 2014 at 22:48 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply