Με το δεξί ο Πανθρακικός που νίκησε τον ΛεβαδειακόΜε γκολ του «μόνιμου» σκόρερ του (Ιγκόρ), στο 75ο λεπτό, ο Πανθρακικός νίκησε 1-0 το Λεβαδειακό στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ και βελτίωσε τη βαθμολογική θέση του, κάνοντας επιτυχή εκκίνηση στη Σούπερ Λίγκα για το 2014.

Η ακριτική ομάδα ανέλαβε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και πίεσε τους «πράσινους», που πρώτιστο μέλημα είχαν να οργανώσουν καλά την αμυντική λειτουργία τους. Στο 5ο λεπτό ο Τζάνης είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι μετά την απευθείας εκτέλεση κόρνερ που επιχείρησε, ενώ στο 9΄ η κεφαλιά του ίδιου έφυγε άουτ.

Στο 32΄ και σε σέντρα από τα αριστερά ο Πρζιρόβσκι έχασε την μπάλα από τα χέρια του αλλά οι αμυντικοί του πρόλαβαν να απομακρύνουν, στο 37΄ ο Ντιόγκο μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά αστόχησε, όμως η μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ ανήκε στο Λεβαδειακό: στο 42΄ και σε αντεπίθεση ο Ροζέριο «έκοψε» στον Μάρτινς, ο οποίος σε -ουσιαστικά- άδεια εστία πλάσαρε άουτ! Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε, πάντως, με δεύτερο δοκάρι για τους παίκτες του Μάντζιου, στο σουτ του Κάσες στο 43΄.

Στο 62ο λεπτό και σε πτώση του Ντιόγκο στην περιοχή οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι αλλά δεν συγκίνησαν τον Σταύρο Τριτσώνη, ενώ στο 66΄ ένα πολύ επικίνδυνο σουτ του Μπαϊκαρά πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πρζιρόβσκι και στο 70΄ η κεφαλιά του Λαδάκη απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Τελικώς, το «γόρδιο δεσμό» του γκολ για τον ανώτερο Πανθρακικό έλυσε στο 75΄ η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση του, ο Βραζιλιάνος Ιγκόρ, που εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Κάσες και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έκρινε την αναμέτρηση, καθώς στο διάστημα που απέμεινε ως τη λήξη της ουδέν αξιόλογο καταγράφηκε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ. Τριτσώνης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζος – Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος):
Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου (15΄ Μακρυδημήτρης), Λαδάκης, Ζος, Κάσες (90΄+ Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Τζάνης (83΄ Τριανταφύλλου), Ντιόγκο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου):
Πρζιρόβσκι, Νικολακάκης (84΄ Γιάντσης), Σκέμπης, Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης (82΄ Βασιλείου), Λαμπρόπουλος (71΄ Ιωαννίδης), Κονέ, Ορτέγκα, Καπό, Ροζέριο.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.