Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Όταν η Intel μπήκε στο αυτοκίνητο

27 Νοεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Συνεργασία με τη Jaguar Land Rover
Όταν η Intel μπήκε στο αυτοκίνητοΗ Intel και η Jaguar Land Rover ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με στόχο την ενίσχυση της έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με ζητούμενο την προσφορά νέων οδηγικών εμπειριών, οι εταιρείες έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται σε ένα πλάνο που θα συνδέει το αυτοκίνητο με τις φορητές συσκευές του κοντινού μας μέλλοντος, αλλά και με το cloud.

Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από τα ερευνητικά προγράμματα των δύο εταιρειών, αναμένεται να επιταχύνει την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για το εσωτερικό των οχημάτων. Η Jaguar Land Rover, παρουσίασε επίσης σχέδια για να δημιουργήσει ένα νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας στο Portland των ΗΠΑ, το οποίο θα προωθήσει τη σχέση συνεργασίας στην έρευνα με τα εργαστήρια της Intel.

thegang

This entry was posted on Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, 2013 at 18:21 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply