Κατακόκκινος Mac Pro «πιάνει» 1 εκατ. δολάριαΤο συλλεκτικό -και απίστευτα στιλάτο- Macintosh δημοπρατήθηκε για καλό σκοπό
Εσείς πόσο θα πληρώνατε για ένα πανίσχυρο και υπέρκομψο desktop, την ώρα μάλιστα που τα PC χάνουν συνεχώς έδαφος από τους μεγάλους αντιπάλους τους, τα tablet και τα laptop;

Όσο κι αν θα δίνατε, καλύτερα να μην το πείτε στον τύπο που δαπάνησε 1 εκατομμύριο σχεδόν δολάρια για ένα Apple Mac Pro «σχεδιασμένο» από τον Jony Ive!

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της φιλανθρωπικής δημοπρασίας στο νεοϋρκέζικο Sotheby’s, το Red Mac Pro άγγιξε τα 977.000 δολάρια, με τις αρχικές εκτιμήσεις του οίκου δημοπρασιών να το αξιολογούν κάπου μεταξύ 40.000-60.000 δολάρια.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το event θα κατευθυνθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό του Bono (των U2), το RED, που έχει σκοπό να καταπολεμήσει το AIDS στην Αφρική.

Το Mac Pro 2013, που είναι ένας από τους πλέον ισχυρούς υπολογιστές που έριξε ποτέ η Apple στην αγορά, θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο σε τιμές που θα κυμαίνονται στα 3.000 δολάρια (2.200 ευρώ).

Κι ενώ το νέο «θηρίο» της Apple θα λανσαριστεί σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, το special edition αυτό Mac Pro των Jony Ive και Marc Newson ντύθηκε στα κόκκινα για να κάνει την απόλυτη διαφορά.

Λίγο λοιπόν το ασύλληπτο χρώμα του, λίγο ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της δημοπρασίας, εκτόξευσαν την τιμή του ένα και μοναδικού Red Mac Pro στα ύψη. Απολαύστε τον στις φωτογραφίες…

  http://www.youtube.com/watch?v=OF1ZzrKpnjg&feature=player_embedded

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.