Χέρι-χέρι Πανθρακικός και Αστέρας ΤρίποληςΙσόβαθμοι παραμένουν Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης, μετά το μεταξύ τους 1-1 στην Κομοτηνή, για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5΄ με τον Τζάνη, για να ισοφαρίσει στο 60΄ ο Ουσέρο. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω των αποβολών του Σαρακατσάνου (63΄) και του Γκοϊάν (73΄).

Το κακό γύρισμα του Πιπίνη προς τον Ερνάντες μόλις στο 5ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στον Τζάνη να μπει στη φάση και να πλασάρει εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Ακη Μάντζιου έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους και αμύνθηκαν σωστά, κρατώντας το 1-0 ως το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να απειληθούν. Θα μπορούσαν μάλιστα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 42΄, όμως ο Ερνάντες έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Ρομέου.

Η πρώτη πραγματικά σημαντική ευκαιρία του Αστέρα χάθηκε στο 52΄, όταν από σέντρα του Μουνάφο και κεφαλιά πάσα του Μπαράλες, ο Ντε Μπλάσις αστόχησε από κοντά. Τελικά, οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο 60΄ χάρη σε μία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, με τον Ντε Μπλάσις να στρώνει στον Ουσέρο και τον Ισπανό να πιάνει έναν «κεραυνό» που δεν ήταν δυνατόν να αποκρούσει ο Σέρεμετ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σαρακατσάνος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε δεχθεί την πρώτη για το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ), αλλά η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 78΄ με την αποβολή του Γκοϊάν, που και αυτός είδε μέσα σε ένα τετράλεπτο δύο κίτρινες κάρτες.

Στο 79΄ ο Πανθρακικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρομέου και το 1-1 έμεινε ως τη λήξη. Ο Αστέρας παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες ισόβαθμες στους 14 βαθμούς και «συγκατοικούν» στην τέταρτη θέση, μαζί και με τους Παναθηναϊκό, Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Τζάνης (90+2΄ Χασομέρης), Ιγκόρ (67΄ Ντιόγκο), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Χρήστου, Κάσες (76΄ Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Εμποου, Ρομέου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης):
Ερνάντες, Πιπίνης (57΄ Πολ), Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Εντό (65΄ Μπακασέτας), Ουσέρο, Μουνάφο (85΄ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Ναβάρο.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.