Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απόφαση της Super League και ανακοίνωση Παναθηναϊκού

30 Οκτωβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με 14 ψήφους υπέρ το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής ψήφισε τη διάταξη που προβλέπει ποινή για τις ομάδες, εφόσον ο ιδιοκτήτης τους έχει σχέση με κάποιο “Μέσο” που κάνει “δυσφημιστικά σχόλια” για το πρωτάθλημα.

Για την απόφαση της Σούπερ Λίγκας έβγαλε ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε σχολιασμό πριν λάβει τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης και διαβεβαιώνει τους φίλους της ομάδας ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά για να προστατέψει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού, αλλά και ευρύτερα του υγιούς επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να προβεί σε οποιονδήποτε σχολιασμό επί των σημερινών αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας πριν λάβει αποτύπωση των τηρουμένων πρακτικών. Ο Παναθηναϊκός διαβεβαιώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά που απορρέουν από το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους για να προστατέψει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού, αλλά και ευρύτερα του υγιούς επαγγελματικού ποδοσφαίρου”.

megatv

This entry was posted on Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, 2013 at 18:44 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply