Ο Αστέρας παρέμεινε… ΠΑΣάς στη δεύτερη θέση

Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας παρέμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής «άλωσε» τους «Ζωσιμάδες», επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρωταγωνιστής και σκόρερ των νικητών ήταν ο Λέντσε (19΄ και 48΄), ενώ ο Κοροβέσης είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 24΄ για τον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με την κεφαλιά του Κολοβέτσιου που έφυγε άουτ (9΄), ήταν η ομάδα του Σάκη Τσιώλη που στη συνέχεια απείλησε στις «φαρμακερές» αντεπιθέσεις της.

Στο 15΄ ο Ράγιος αστόχησε από καλή θέση, ένα λεπτό αργότερα ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ γκολ που πέτυχε ο Λέντσε, αλλά τελικά ο Ούγγρος άνοιξε το σκορ στο 19΄, σπρώχνοντας από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κόντρα σε σουτ του Ράγιος.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε άμεσα και στο 24΄, μετά από σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Κοροβέσης με δυνατό σουτ ισοφάρισε, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να τελειώσει αποτελεσματικά την ωραία προσπάθεια του Γεωργίου.

Το παιχνίδι διατήρησε πολύ γρήγορο ρυθμό και στο 34΄ ο Αστέρας είχε οριζόντιο δοκάρι σε δυνατό σουτ του Κάφα έξω από την περιοχή.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά προβάδισμα, με σκόρερ και πάλι τον Λέντσε, που στο 48΄ ελίχθηκε ωραία, μπήκε στην περιοχή και με όμορφο σουτ νίκησε τον Μπαμπανιώτη. Από κει και πέρα ο Αστέρας θωρακίστηκε πίσω, καθώς μάλιστα έχασε τον πιο δημιουργικό του παίκτη, τον Ρούμπεν Ράγιος, που αποχώρησε τραυματίας.

Οι Γιαννιώτες προσπάθησαν να βγουν μπροστά, αλλά δεν έβρισκαν τους χώρους που υπήρχαν στο πρώτο ημίχρονο. Εχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 80΄, όταν ο Τσαμπούρης απομάκρυνε προ της γραμμής κεφαλιά του Κολοβέτσιου, αλλά τελικά ο Αστέρας κράτησε τους τρεις βαθμούς και τη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Κίτρινες: Βίλα – Πιπίνης, Τσαμπούρης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Οικονόμου, Πάντος, Τσουκαλάς, Κεϊτά (69΄ Ντάσιος), Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (58΄ Βίλα), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (87΄ Γιάκος), Ιλιτς, Τζημόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Πιπίνης (76΄ Γιαλούσης), Αλβαρες, Φορμίκα (9΄ Κάφα), Σέτι, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος (50΄ Ουσέρο), Λέντσε

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.