Κατσ… ουράνια εμφάνιση και νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου

Χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ πέτυχε αγχωτική νίκη με 4-2 επί του Πανιωνίου στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Κάτσε στο 31′, ο Σαλπιγγίδης στο 50′, ο Κατσουράνης στο 80′ και ο Βούκιτς στο 87′ ήταν οι σκόρερ για το «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ οι «κυανέρυθροι» είχαν ισοφαρίσει δύο φορές, με τους Ανδράλα (34′) και Γουνδουλάκη (63′ με πέναλτι).

Οι γηπεδούχοι πήραν από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο της αναμέτρησης και ξεκίνησαν να «πολιορκούν» την εστία του Γιαννακόπουλου. Η κεφαλιά του Κάτσε στο 7′ και το φάουλ του Λόρενς στο 19′ δεν βρήκαν στόχο, στο 22′ ο Γιαννακόπουλος εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια το πλασέ το Σαλπιγγίδη, αλλά τελικά το γκολ ήρθε στο 31′ με δυνατό σουτ του Κάτσε, αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι πανηγυρισμοί στις εξέδρες, όμως κράτησαν μόλις τρία λεπτά, καθώς στο 34′ και μετά από ωραία προσπάθεια και πάσα του Γουνδουλάκη, ο Ανδράλας νίκησε τον Ιτάνζ και ισοφάρισε.

Εστω κι αν χρειάστηκε να φτάσει στην ανάπαυλα, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το σοκ και στο 50′ πήρε εκ νέου το προβάδισμα, μετά από όμορφο γύρισμα του Ρομπέρ, που έδωσε την ευκαιρία στον Σαλπιγγίδη να σκοράρει με κοντινό σουτ. Ο Πανιώνιος και πάλι αντέδρασε, έφτασε κοντά στο γκολ στο 59′, όταν το σουτ του Παντίδου έφυγε μόλις άουτ, για να ισοφαρίσει στο 63′ με πέναλτι που κέρδισε ο Καμπάνταης από τον Κατσουράνη και αξιοποίησε ο Γουνδουλάκης.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη βγήκαν ξανά μπροστά ψάχνοντας ακόμη ένα γκολ, το «άγγιξαν» στο 75′, όταν ο Σαλπιγγίδης από κοντά νικήθηκε από τον Γιαννακόπουλο, και τελικά τα κατάφεραν στο 80′ με έναν απίθανο τρόπο. Η μπάλα μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή πήρε ύψος και ο Κατσουράνης με ένα εκπληκτικό ανάποδο «ψαλίδι» την έστειλε στο απέναντι «Γ» της εστίας του Πανιωνίου, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Τη νίκη του ΠΑΟΚ «σφράγισε» στο 87′ ο Βούκιτς, στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, με ωραίο σουτ μετά από πάσα του Σαλπιγγίδη.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Πανιώνιος για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Κίτρινες: Κατσουράνης – Κουρντί, Κολοβός

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Πέλκας (67΄ Βούκιτς), Ρομπέρ (67΄ Κουμάλο), Σίλντενφελντ, Σαλπιγγίδης, Λίνο (46΄ Φωτάκης), Λόρενς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Κατσουράνης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Κολοβός (72΄ Ντούνης), Καμπάνταης (81΄ Οκόγιε), Κουλουχέρης, Αραβίδης, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (72΄ Μενδρινός), Κουρντί, Παντίδος, Τόσκας.

ΔΟΛ,  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.