Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση Λεβαδειακός-Ατρόμητος της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς λόγω της βροχόπτωσης και καμία δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της, την επιστροφή δηλαδή στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Καγιεχόν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Λεβαδειακού και έγινε αλλαγή στο 70΄με τον Ροζέριο να περνά στη θέση του. Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ατρόμητου πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του α΄μέρους και απείλησε μόνο με δυνατά σουτ, την ώρα που ο Ατρόμητος δημιούργησε ευκαιρίες, με σπουδαιότερες αυτή στο 9ο λεπτό, αλλά και στο 40ο λεπτό με πρωταγωνιστή και στις δύο τον Επστάιν.

Συγκεκριμένα, στο 9΄ο Επστάιν προσπάθησε να γίνει δημιουργός, όταν έκανε την μακρινή σέντρα από τα αριστερά, ο Μάντζιος έπιασε εκ κινήσει το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Κυριακίδης, έπεσε και απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 28ο λεπτό, το σουτ του Λουίζ Μπρίτο πέρασε ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων και μία ακόμη ευκαιρία έμεινε ανεκμετάλλευτη για την ομάδα του Περιστερίου. Στο 40΄ ο Επστάιν ξεπέρασε τον Μουλόπουλο, όμως και πάλι ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά το ωραίο σουτ του Γερμανού.

Χωρίς κάποια καλή φάση κύλησαν τα πρώτα λεπτά του β΄ μέρος, με τον Μπρίτο να «σπάει» τη μονοτονία στο 54΄όταν έκανε το σουτ έξω από τη περιοχή. Μία ακόμη φορά, ο Κυριακίδης επενέβη και πέφτοντας στη γωνία του απομάκρυνε την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Καραγκούνης βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, επιχείρησε το σουτ, με τον Κυριακίδη να διώχνει σε κόρνερ. Οι δύο προπονητές προχώρησαν στις πρώτες αλλαγές τους στη συνέχεια.

Ήταν στο 71΄ όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Στέφανο Ναπολεόνι και καθώς τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τον Ιταλό μεσοεπιθετικό κατά την είσοδό του. Αλλαγές που πάντως δεν τελεσφόρησαν.

Στο τέλος, ο Μάντζιος έκανε την παράλληλη σέντρα, όμως ο Ναπολεόνι δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ατρόμητος για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Γιάχος (Χίος)

Κίτρινες: Ακόστα, Κόρμπος, Βασιλείου – Γιαννούλης, Μπρίτο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Καγιεχόν (70΄ Ροζέριο), Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Γεωργίου, Κόρμπος (88΄Μαχαίρας), Πόι, Μεντί, Ακόστα (77΄Ντος Σάντος Κοραντίνι)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (84΄ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν (69΄ Ουντότζι), Καραγκούνης (71′ Ναπολεόνι), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Λαζαρίδης, Μάντζιος

 

ΔΟΛ,  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.