Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς K.K. Γρεβενών στον Βουλευτή Γρεβενών…

5 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://3.bp.blogspot.com/-wPLNkaRgfb4/UJewmEfZgwI/AAAAAAABEoQ/BSIR1BlqMIY/s1600/DSC07488.JPGΤο Σάββατο 3/11/2012 ο πρόεδρος του σωματείου της εξωτερικής φρουράς του Καταστήματος κράτησης Γρεβενών Τραπέζας Δημήτριος και τα μέλη Βούκιας Κων/νος, Ντάλας Παντελής και Χάϊδούδης Θεόδωρος επισκέφτηκαν στο πολιτικό του γραφείο τον βουλευτή κ. Κοψαχείλη Τιμολέων.

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να εκφράσουν στον εκπρόσωπο της πόλης, τον προβληματισμό τους για θέματα που αφορούν τον τομέα των φυλακών και ειδικότερα της εξωτερικής φρουράς σε τοπικό αλλά και ευρύτερα πανελλαδικό επίπεδο. Η αρνητική εξέλιξη που φαίνεται να λαμβάνουν ζητήματα καίριας σημασίας για τον κλάδο, έχουν φέρει τους εργαζόμενους σε κατάσταση αγανάκτησης, που αντί να δουν κάποια πρόοδο, αντίθετα διαπιστώνουν πως απαξιώνονται από την αδυναμία της πολιτείας να δώσει λύσεις θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του χώρου και την αυτονομία της υπηρεσίας.

http://4.bp.blogspot.com/-fiHamMlBcwU/UJewlbk3cSI/AAAAAAABEoI/E6GzRlqmry4/s1600/DSC07487.JPG

Ο κ. βουλευτής αφού άκουσε τους εκπρόσωπους των εργαζομένων προσεκτικά, συμφώνησε με τις θέσεις τους και υποσχέθηκε πως με τον ιδιαίτερο ρόλο που του έχει ανατεθεί για τα ζητήματα αυτά, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει δίνοντας μαζί τους ραντεβού σε λίγες μέρες ξανά καθώς αναμένονται εξελίξεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ          ΔΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, 2012 at 16:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply