Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έκτακτη επικαιρότητα: Μετά από συνάντηση με Κουβέλη ο Ρουπακιώτης υπογράφει το Μνημόνιο

5 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Και ο Αντ. Μανιτάκης υπέγραψε το νομοσχέδιο

Εκτακτη επικαιρότητα: Μετά από συνάντηση με Κουβέλη ο Ρουπακιώτης υπογράφει το Μνημόνιο

Βόμβα στα θεμέλια της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά έβαλε το πρωί της Δευτέρας η άρνηση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη να υπογράψει το Μνημόνιο.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αναταραχή τόσο στο κυβερνητικό επιτελείο όσο και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Η άρνησή του υπουργού να υπογράψει το νομοσχέδιο περιέπλεξε τα πράγματα καθώς δεν μπορούσε να κατατεθεί αυτό προς ψήφιση στη Βουλή χωρίς την υπογραφή του.

Τελικά μετά από συνάντηση το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλη ο υπουργός Δικαιοσύνης πείστηκε να βάλει την υπογραφή του στο Μνημόνιο.

Στο μεταξύ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντ. Μανιτάκης που φερόταν το πρωί της Δευτέρας ότι και αυτός αρνιόταν να υπογράψει το νομοσχέδιο με τα μέτρα, τελικά το μεσημέρι το υπέγραψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το νομοσχέδιο έχει διατάξεις που συμφωνούν με όσες προτάσεις οι υπηρεσίες του κατέθεσαν σχετικά με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα. Πιστεύετε ότι δεν θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι αλλά θα μετατεθούν σε μία «δεξαμενή» από όπου θα επανέρχονται στην υπηρεσία τους όσοι χρειάζονται μετά τις συνταξιοδοτήσεις αυτών που έχουν το δικαίωμα.

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, 2012 at 17:09 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply