Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ακτιβίστρια έμεινε γυμνόστηθη στον «αέρα» του Al Jazeera (Video)

27 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

«Καλύτερα γυμνή παρά με μπούρκα»

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/AA6572739F5AF688A8FEFC9E3C42B4AD.jpgΑναστάτωση προκλήθηκε στο αραβικό δίκτυο Al Jazeera, όταν μέλος της οργάνωσης για τα γυναικεία δικαιώματα FEMEN έβγαλε τη μπλούζα της και έμεινε γυμνή στη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής σύνδεσης. Η δημοσιογράφος είχε ρωτήσει την ακτιβίστρια Ινα Σεφτσένκο αν υποστηρίζει πως οι γυναίκες είναι καλύτερα γυμνές παρά με μπούρκα. Δείτε το βίντεο.

Μετά την ερώτηση που της υπεβλήθη, η Σεφτσένκο άρχισε να λέει ότι τα ρούχα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες σε αραβικές χώρες δεν είναι γυναικεία, αλλά ανδρικά, τα οποία φορούν και οι γυναίκες.

Συνέχισε λέγοντας πως όταν μιλάμε για την ελευθερία της γυναίκας, στο επίκεντρο μπαίνει πάντα το γυναικείο σώμα. Εκείνη τη στιγμή άρχισε να βγάζει την μπλούζα της.

Αμέσως η κάμερα έφυγε από πάνω της και γύρισε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, η οποία εξήγησε ότι το τηλεοπτικό δίκτυο ανέμενε κάτι τέτοιο και ήταν προετοιμασμένο, γι’ αυτό και της άφησαν ανοικτό μόνο τον ήχο.

Τα Νέα

This entry was posted on Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, 2012 at 23:08 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply