Μία επιπλέον εβδομάδα θα έχουν οι εκπαιδευτικοί για να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο

Παράταση από το υπουργείο Παιδείας για την αξιολόγηση

Για μια ακόμη εβδομάδα, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και μέχρι την ώρα 23.59, παρατείνεται η συμπλήρωση του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου του υπουργείου Παιδείας, για το θέμα της αξιολόγησης εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικού έργου.

Την παράταση αυτή ανακοίνωσε με εγκύκλιο του ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Σ. Γκλαβάς.

Οπως σημειώνει στην εγκύκλιό του, η παράταση αυτή δόθηκε, μετά από εντολή του υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου. Κι αυτό γιατί σε πολλά σχολεία η διαδικασία καθυστέρησε και μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί κλειδάριθμοι σχολεία στους εκπαιδευτικούς με ευθύνη των διευθυντών.

Στην ίδια εγκύκλιο τονίζεται ότι οι σχολικοί σύμβουλοι θα παραλαμβάνουν κλειδάριθμους από τις περιφέρειες εκπαίδευσης όπου υπηρετούν. Ακόμη στο ερωτηματολόγιο μπορούν να απαντούν και ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί και δίνεται η δυνατότητα και στα ιδιωτικά σχολεία, όσα δεν έχουν πρόσβαση στην έρευνα (ερωτηματολόγιο), να ανοίξουν λογαριασμό στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο και να μπουν στο survey.sc.gr, ώστε να καταγράψουν τον αριθμό των εκπαιδευτικών που έχουν, για να πάρουν τους ισάριθμους κλειδάριθμους.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.