Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, για τη θεατρική παράσταση «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ….»

28 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μία όμορφη θεατρική βραδιά χάρισαν οι μαθητές του 1ου Λυκείου Γρεβενών στο θεατρόφιλο κοινό των Γρεβενών την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 με τη θεατρική παράσταση του Δημήτρη Ψαθά «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ….», στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τους μαθητές της θεατρικής ομάδας του Λυκείου για την προσπάθεια που κάνουν στον τομέα της τέχνης παράλληλα με τις μαθητικές τους υποχρεώσεις και εύχεται και τα επόμενα χρόνια να έχουμε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Συγχαίρει τον Διευθυντή του 1ου Λυκείου κ. Πέτρο Καραγιάννη και τον υπεύθυνο της παράστασης καθηγητή κ. Στέργιο Πουρνάρα για την υλοποίηση της προσπάθειας των μαθητών τους. Το έργο τους σημαντικό και πολύπλευρο. Εκτός από την γνώση που δίνουν στα παιδιά μας, συμβάλλουν και στην καλλιέργεια της ψυχής τους μέσα από τους δρόμους του πολιτισμού.

Συγχαίρει επίσης και τους Γονείς των μαθητών που στηρίζουν τις ανησυχίες των παιδιών τους.

Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

This entry was posted on Πέμπτη, 28 Ιουνίου, 2012 at 23:05 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΚΕΓ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply