Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη

http://1.bp.blogspot.com/-gFijF1DEffw/T-yS0577P8I/AAAAAAAApB0/GbjinrkjxuI/s1600/IMG_0447.jpgΗ Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών προέβη, λόγω των καθιζήσεων που έχει υποστεί ο δρόμος προς τη Σαμαρίνα, σε εργασίες προς αποκατάστασή του με τη μέθοδο της πασσαλόμπηξης, η οποία έχει εφαρμοστεί με επιτυχία στην κατασκευή της Εγνατίας Οδού.

Το εν λόγω έργο είναι βαρύνουσας σημασίας και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε ποσό ύψους 250.000 ευρώ ενώ η αποκατάσταση των ζημιών από τις καθιζήσεις θα συνεχίσει σταδιακά και τα επόμενα χρόνια λόγω της μεγάλης έκτασης των ζημιών που παρουσιάζονται σε πολλά τμήματα του δρόμου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης επισκέφτηκε τις εργασίες που πραγματοποιούνται αυτή τη χρονική περίοδο στον επαρχιακό δρόμο Αετιά – Φιλιππαίοι και συνομίλησε με τον ανάδοχο του έργου για την πορεία των εργασιών. Φέτος εντάχθηκαν στον προϋπολογισμό οι δαπάνες για τρία τμήματα του δρόμου και η ολοκλήρωσή τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.