Τι θα λέγατε να φτιάξουμε μαζί ένα δεύτερο Κέντρο στη πόλη μας; Ένα σημείο πάνω στον χάρτη των Γρεβενών όπου η μάθηση, η ψυχαγωγία και το παιχνίδι να γίνονται ένα; Η Δημόσια Βιβλιοθήκη των Γρεβενών βάζει φέτος τα δυνατά της και σας καλεί όλους σε ένα «ταξίδι» που απελευθερώνει την φαντασία και οξύνει το νου δίνοντας νέα διάσταση στην έννοια της ανάγνωσης και της μάθησης. Συμμετέχοντας στην πρωτοποριακή εκστρατεία «Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» που έφτιαξε το Future Library και με την συνεργασία δημιουργικών ομάδων της πόλης, οργανώνουμε μια σειρά από καινοτόμες δράσεις που απευθύνονται κυρίως σε παιδιά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά.

Ξεκινήσαμε από τις πρώτες μέρες του Ιουνίου με το «Χρονοταξίδι στα ίχνη των ελεφάντων» (παρουσίαση βιβλίου από την ίδια την συγγραφέα αλλά και συμμετοχή των παιδιών στην δημιουργία της χρονογραμμής των ελεφάντων), «Ζωγραφίσαμε και φυτέψαμε λουλούδια στο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης».

Συνεχίζουμε και σας καλούμε και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που είναι

ένα πρωτοπορειακό ταξίδι στη γνώση, στη μάθηση ,στην ψυχαγωγία και τη δράση. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.