Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι 9μιση κρίσιμες εβδομάδες

7 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει το «στριπτίζ»

Θα είναι η Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012, η «Μαύρη Πέμπτη» της Μεταπολίτευσης; Θα ξεκινήσει από την Αθήνα ένα διεθνές ντόμινο που θα οδηγήσει στην εκπλήρωση της προφητείας των Μάγιας, που προβλέπουν το τέλος του κόσμου, στις 21 Δεκεμβρίου;
Στις 9μιση εβδομάδες που μεσολαβούν από σήμερα μέχρι τις 15 Μαρτίου, όταν θα πρέπει να «κουρευτεί» το ομόλογο γίγας των 14,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα δοκιμαστούν τα νεύρα και θα μετρηθεί το «ανάστημα» των «παικτών» που λαμβάνουν τις αποφάσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο Λουκάς Παπαδήμος γνωρίζει το μέγεθος της ιστορικής πρόκλησης στην οποία η Ελλάδα καλείται να ανταποκριθεί με όπλα ένα ελαττωματικό τρικέφαλο κυβερνητικό σχήμα και έναν διαλυμένο κρατικό μηχανισμό.

Παρόλα αυτά, όπως τονίζει το «Βήμα της Κυριακής», ο Πρωθυπουργός φέρεται να μην έχει χάσει τη (συγκρατημένη) αισιοδοξία του ότι στο διάστημα αυτό, θα διαψευστούν οι «Θωμάδες» και θα αποτραπεί το «στριπτίζ» του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε συνεχή επαφή με Ευρωπαίους ηγέτες και στελέχη της Ε.Ε. και της Τρόικας, ενώ θα υπάρξει και επικοινωνία με το Λευκό Οίκο.

 

www.neasbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, 2012 at 15:05 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply