Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φάτε σωστά μετά το γυμναστήριο

19 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Επιλέξτε το κατάλληλο σνακ για να μην πάει ο κόπος σας χαμένος!

Φάτε σωστά μετά το γυμναστήριο«Λιώσατε» στο γυμναστήριο και πεθαίνετε της πείνας; Μην αφήνετε τους πειρασμούς να καταστρέψουν τον κόπο σας και επιλέξτε το κατάλληλο σνακ που θα σας χορτάσει μεν, αλλά δε θα σας παχύνει!

Μόλις τελειώσετε την προπόνησή σας, καλό είναι να φάτε κάποιο σνακ και για μην πέσετε με τα μούτρα στο κανονικό σας γεύμα, αλλά και για να τονώσετε τον οργανισμό σας. Το σνακ δε θα πρέπει να ξεπερνά τις 200 θερμίδες και θα πρέπει να σας φουσκώσει, οπότε καλύτερα να είναι μικρό. Το ιδανικό είναι να φάτε κάποιο φρούτο της προτίμησής σας ή ένα γιαούρτι. Μπορείτε να τα αναμείξετε κιόλας!

Αν πάλι σας ακούγετε πολύ… υγιεινό, μπορείτε να φάτε μια μπάρα δημητριακών (ναι, κι αυτές με τη σοκολάτα!) ή να κόψετε ένα μήλο σε φέτες και να το φάτε με μερέντα από πάνω. Επίσης, μπορείτε να πιείτε έναν φυσικό χυμό ή ένα smoothie με φρούτα, μέλι και καρύδια.

Εκτός από το φαγητό, είναι απαραίτητο να πιείτε μεγάλη ποσότητα νερού (τουλάχιστον μισό λίτρο), έτσι ώστε να αναπληρώσει τα υγρά που έχασε με την εφίδρωση.

Κρατήστε την όρεξή σας για το επόμενο γεύμα και αποφύγετε τις «Σειρήνες» που σας οδηγούν σε ένα κομμάτι πίτσα ή μια πάστα!

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, 2011 at 16:00 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply