Στη Σούπερ Λίγκα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αστέρας Τρίπολης, αφού η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή της αρκαδικής ΠΑΕ κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, με την οποία η ομάδα της Πελοποννήσου είχε τιμωρηθεί με υποβιβασμό στη Β’ Εθνική για εμπλοκή στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων.

Κατ’ αντιστοιχία έγινε δεκτή και η έφεση του προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου, που πρωτοδίκως είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια.

Παράλληλα, η επιτροπή εφέσεων επιβεβαίωσε την απαλλαγή για την ίδια υπόθεση των ΠΑΕ ΟΦΗ και Θρασύβουλος, οι οποίες είχαν αθωωθεί πρωτοδίκως από τις αρμόδιες πειθαρχικές επιτροπές (Σούπερ Λίγκας και Φούτμπλ Λιγκ αντίστοιχα), αλλά εναντίον των αποφάσεων αυτών είχαν καταθέσει έφεση οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς.

Απαλλάγησαν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, ο φερόμενος ως μεγαλομέτοχός της, Ηρακλής Νυκτάρης, και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Θρασύβουλος, Ιωάννης Ρόδης.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τους διαιτητές Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, Δημήτριο Βερρή και Παναγιώτα Κουτσουμπού, που πρωτόδικα είχαν απαλλαγεί από την πειθαρχική επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ, η επιτροπή εφέσεων αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ΚΕΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.