Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Την Κυριακή η κλήρωση της Δ’ Εθνικής

1 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στη Βέροια η κλήρωση για τους 4 πρώτους ομίλους

Οριστικοποιήθηκαν χθες οι κληρώσεις των 10 ομίλων της Δ’ Εθνικής για τη σεζόν 2011-12, οι οποίες θα διεξαχθούν σε τρεις διαδοχικές ημερομηνίες και σε ισάριθμες διαφορετικές τοποθεσίες. Στις 2 Σεπτέμβρη στο Ρέθυμνο θα γίνει η κλήρωση του 10ου ομίλου, την επόμενη στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα αυτή των ομίλων 5, 6, 7, 8 και 9, ενώ στις 4 στη Βέροια θα βγει το πρόγραμμα των τεσσάρων πρώτων(1,2,3,και 4).
Και οι τρεις κληρώσεις θα ξεκινήσουν στις 12 μ., ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι το πρωτάθλημα ενδέχεται να ξεκινήσει και μια εβδομάδα νωρίτερα από το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, εάν μέχρι και την εβδομάδα των κληρώσεων έχουν τελεσιδικήσει οι εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν πιθανό υποβιβασμό επαγγελματικών ομάδων στη Δ’ Εθνική, τότε το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτώβρη.

kerkidasport

This entry was posted on Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2011 at 17:22 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply