Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Μπερλουσκόνι γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε στο μπάνιο!!!

16 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Όπως υποστήριξε, ένιωσε κάτι ολισθηρό στο πάτωμα της τουαλέτας

Εν μέσω της διαδικασίας έγκρισης των οικονομικών μέτρων λιτότητας στην ιταλική Βουλή των Αντιπροσώπων ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ενημέρωσε τους βουλευτές του ότι την περασμένη νύχτα γλίστρησε στο μπάνιο του σπιτιού του, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι και την κάτω γνάθο, και πρόκειται να επιστρέψει το βράδυ στο Μιλάνο για να υποβληθεί πιθανώς σε γενικές εξετάσεις.

«Πήγα στην τουαλέτα και ένιωσα ότι στο πάτωμα υπήρχε κάτι ολισθηρό. Γλίστρησα και χτύπησα το κεφάλι μου. Με πονάει η κάτω γνάθος και για το λόγο αυτό απόψε θα επιστρέψω στο Μιλάνο, όπου θα υποβληθώ πιθανώς σε γενικές εξετάσεις και θα με επισκεφθεί ο προσωπικός μου γιατρός, Αλμπέρτο Τζαγκρίλο» δήλωσε ο Μπερλουσκόνι στους βουλευτές, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός διηγήθηκε το συμβάν στους βουλευτές του σε ένα διάλειμμα της συζήτησης για την ψήφιση των οικονομικών μέτρων ύψους 70 δισεκατομμυρίων ευρώ.

This entry was posted on Σάββατο, 16 Ιουλίου, 2011 at 21:35 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply