Τον Σεπτέμβριο πολλοί από εσάς αποφασίζουν ότι θα προσέξουν την διατροφή τους. Είτε κάνοντας μία προσπάθεια μόνοι τους ή κατευθυνόμενοι από
πιστοποιημένους Διαιτολόγους-Διατροφολόγους.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές , την χαλάρωση και τα διάφορα κοκτέιλ το λεγόμενο ‘πρήξιμο’ δίνει ώθηση στα άτομα να δημιουργήσουν το δικό τους διατροφικό πλάνο .
Παρακάτω προτείνονται 10 λύσεις για το πως θα πετύχει η απώλεια των κιλών:




 

1) Οργάνωση Γευμάτων

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη διατροφή μας αποτελεί η οργάνωση . Προσπάθησε να οργανώνεις τα γεύματα σου, να μην στερείσαι τα αγαπημένα σου φαγητά.

2) Απενεχοποίηση των θερμίδων

Οι θερμίδες είναι στην ουσία η ενέργεα που πρέπει να λαμβάνουμε κατά την διάρκεια της ημέρας. Ανάλογα το τρόφιμο διαφέρουν και οι θερμίδες…

3) Μικρά και συχνά γεύματα

Ένα από τα πιο συνηθισμένα που ακούγεται είναι μικρά και συχνά γεύματα. Η αλήθεια είναι ότι τα μικρά γεύματα βοηθάνε αρκετά στην απώλεια βάρους διότι ο οργανισμός δεν είναι νηστικός. Σαφώς και όλα αυτά ποικίλλουν από άτομο σε άτομο αλλά για τους περισσότερους τα μικρά γεύματα έδειξε θετικά αποτελέσματα.

4) Ενυδάτωση

Νερό και πάλι νερό..

 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.