Επειτα από μισή ημέρα σκληρών διαπραγματεύσεων βρέθηκε η λύση στο οικονομικό

ΑΕΚ: Οριστικά παρελθόν ο Μανόλο ΧιμένεθΧώρισαν οι δρόμοι της ΑΕΚ και του ισπανού τεχνικού κ. Μανόλο Χιμένεθ. Επειτα από μισή ημέρα διαπραγματεύσεων μεταξύ της διοίκησης της Ενωσης και του 47χρονου προπονητή βρέθηκε η «χρυσή» τομή και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια προκειμένου να βγει το συναινετικό διαζύγιο.

Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή του συλλόγου, Μανόλο Χιμένεθ. Ο Μανόλο θα αποτελεί για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια. Η ΠΑΕ ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Από την πλευρά του, ο κόουτς Χιμένεθ δήλωσε μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων: «Αποχωρώ συναινετικά από την ΑΕΚ τρέφοντας τα καλύτερα και ειλικρινέστερα συναισθήματα για την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση. Αποτελώ μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που θα κουβαλώ πάντα, όπως και όλοι, μέσα μου. Θεωρώ πως είναι ώρα για μια αλλαγή προς όφελος και καλό όλων. Ετσι δεν λέω αντίο αλλά εις το επανιδείν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο μέρος της αποζημίωσης που θα λάβει ο κ. Χιμένεθ θα καλυφθεί από τα χρήματα που θα λάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ από τη Nova για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα πληρωθεί σε δόσεις…

Τον κ. Χιμένεθ θα διαδεχθεί στον πάγκο της Ενωσης ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής των Κιτρινόμαυρων κ. Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη (6/10) την πρώτη προπόνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.