ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ

Οταν οι σταρ γίνονται παπαράτσι του... εαυτού τους Οι εποχές που οι φωτογράφοι κυνηγούσαν τους επωνύμους για ένα ενσταντανέ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, οι διάσημοι τροφοδοτούν συνεχώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες από «καυτές» πόζες και προσωπικές τους στιγμές, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές τους.

Την εποχή π.Κ. (προ Κρίσης) οι επώνυμοι έπαιζαν κάθε καλοκαίρι κυνηγητό με τους παπαράτσι.

Οι μεν δυσανασχετούσαν που δεν τους άφηναν οι φωτογράφοι να κάνουν ήρεμοι τις διακοπές τους (στο… ήσυχο νησί της Μυκόνου), οι δε πληρωνόντουσαν αδρά για ένα ενσταντανέ με μπικίνι.

Στην εποχή των social media το καθεστώς έχει αλλάξει και πλέον οι εγχώριοι σελέμπριτις παριστάνουν τους… παπαράτσι. Φροντίζουν να τροφοδοτούν το κοινό τους με φωτογραφίες τους, την ώρα που λιάζονται και δροσίζονται στις όμορφες παραλίες των νησιών μας και έχουν οι ίδιοι τραβήξει. Κάθε τους κλικ φτάνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε κάθε άκρη της Ελλάδας και σε εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές.

Με τους σταρ να μετατρέπονται σε παπαράτσι, σε λίγα χρόνια το επάγγελμα θα θεωρείται είδος προς εξαφάνιση. Ολοένα και περισσότεροι διάσημοι φωτογραφίζονται μόνοι τους και δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους προσωπικές τους στιγμές. Βέβαια, στις φωτογραφίες υποβόσκει και ο ναρκισσισμός, καθώς ακόμα και όταν οι σελέμπριτις ανεβάζουν φωτογραφίες που δείχνουν απεριποίητοι, είναι και πάλι ατσαλάκωτοι.

Η Ελένη Μενεγάκη «τρελαίνει» το twitter με τις πόζες της, εντός και... εκτός θάλασσας.

Η Ελένη Μενεγάκη «τρελαίνει» το twitter με τις πόζες της, εντός και… εκτός θάλασσας.

Βασίλισσα των social media
Η Ελένη Μενεγάκη έχει αναδειχθεί σε βασίλισσα και των social media, ανεβάζοντας διαρκώς φωτογραφίες της με μπικίνι που σε πολλές περιπτώσεις ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα… ύψη. Είχε δηλώσει μέσα από την εκπομπή της, πως δεν αντέχει άλλο να την κυνηγάνε οι παπαράτσι για ένα της πλάνο, που κάποτε σήμαινε ένα καλό μεροκάματο για τον φωτογράφο που θα το εξασφάλιζε.

Η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε την υπόσχεσή της πραγματικότητα και πήρε την κατάσταση στα χέρια της, αποφασίζοντας η ίδια πότε θα δημοσιεύσει καρέ της προσωπικής της ζωής.

Στιγμιότυπο από διακοπές της Δέσποινας Βανδή στην Κέρκυρα. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε πρόσφατα με τους φαν της φωτογραφίες από το μάθημα γιόγκα.

Στιγμιότυπο από διακοπές της Δέσποινας Βανδή στην Κέρκυρα. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε πρόσφατα με τους φαν της φωτογραφίες από το μάθημα γιόγκα.

Η όμορφη Δούκισσα Νομικού είναι δραστήρια σε twitter και instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες της που συνήθως είναι πιο κοριτσίστικες. Οταν έγινε νονά, φρόντισε να το μάθουν οι χιλιάδες «πιστοί» της για να λάβει κολακευτικά λόγια. Οταν βρίσκεται με τη φίλη της Μαρία Μπεκατώρου, θα ανεβάσουν σίγουρα ένα καρέ. Μάλιστα, στην ξανθιά παρουσιάστρια αρέσει να εμφανίζεται άβαφη.

Η Δέσποινα Βανδή που είναι φανατική της γυμναστικής, μοιράστηκε πρόσφατα με τους φαν της, φωτογραφίες γεμάτες… ιδρώτα από το μάθημα γιόγκα. Λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει τον εαυτό της να ποζάρει, με φόντο το Ιόνιο, από τις διακοπές της στην Κέρκυρα. Φυσικά η φωτογραφία της έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ απέσπασε πάνω από χίλια likes…

Η Ελενα Παπαβασιλείου πήγε διακοπές με τις φίλες της στη Μύκονο και απαθανάτισε κάθε στιγμή.

Η Ελενα Παπαβασιλείου πήγε διακοπές με τις φίλες της στη Μύκονο και απαθανάτισε κάθε στιγμή.

Στο «παιχνίδι» μπήκε πρόσφατα και η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια μας βομβάρδισε με φωτογραφίες, που την έδειχναν να παίζει ρακέτες στην παραλία, ενώ στη λεζάντα που έγραψε αυτοσαρκάστηκε. Κι αφού την είδαμε να κάνει καγιάκ και να λιάζεται, μετά δημοσίευσε φωτογραφίες με τους επώνυμους φίλους της, που επίσης είναι τακτικοί πελάτες των social media. Κώστας Καραφώτης, Κώστας Μαρτάκης, Τάκης Ζαχαράτος, φωτογραφήθηκαν με στυλ από το κινητό της Μελέτη.

Ο Ηλίας Ψινάκης, που είναι «παλιά καραβάνα», ακολουθεί κατά πόδας τη νέα μόδα. Μαζί με τον Ιταλό μετρ της υψηλής ραπτικής Βαλεντίνο «σκίζει» τις ελληνικές θάλασσες κάνοντας διακοπές με σκάφος σε Σχοινούσα, Αλόνησσο, Ιόνιο κ.ά.

Η φωτογραφία της Αννας Πρέλεβιτς με μπικίνι προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια από θαυμαστές της.

Η φωτογραφία της Αννας Πρέλεβιτς με μπικίνι προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια από θαυμαστές της.

Θιασώτης των social media αλλά και της φωτογραφίας είναι ο Νίκος Αλιάγας. Ο δημοσιογράφος που κάνει καριέρα στη Γαλλία, όταν πατάει το πόδι στο ελληνικό έδαφος, τα κλικ είναι… κατά ριπάς.

Η λίστα με τους σταρ που έγιναν παπαράτσι του… εαυτού τους μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Η Ελενα Παπαβασιλείου πήγε διακοπές με τις φίλες της στη Μύκονο και απαθανάτισε κάθε στιγμή.

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει γίνει σελέμπριτι στο Instagram. Την ακολουθούν χιλιάδες άτομα και εκείνη δεν διστάζει να ανεβάσει αρκετά σέξι φωτογραφίες με μπικίνι ή ακόμα και προκλητικές πόζες.

Το ίδιο ισχύει και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του Alpha, φωτογραφίζεται με μπικίνι σε κήπο ή στην παραλία και το μοιράζεται μαζί μας.

Ο Ηλίας Ψινάκης έχει μπει δυναμικά στο... παιχνίδι του twitter. Εδώ, μαζί με τη διάσημη Τασία στην Κεφαλονιά.

Ο Ηλίας Ψινάκης έχει μπει δυναμικά στο… παιχνίδι του twitter. Εδώ, μαζί με τη διάσημη Τασία στην Κεφαλονιά.

«Καυτά» ενσταντανέ
Βέβαια, αρκετοί επώνυμοι έχουν δει ως ευκαιρία να προωθήσουν τη δουλειά τους με μια σέξι φωτογραφία. Η Κατερίνα Στικούδη που κάνει περιοδεία ανά την Ελλάδα, «ανεβάζει» καυτές πόζες από το μέρος που θα εμφανιστεί και συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Μαρία Κορινθίου, Λάουρα Νάργες, Σίσσυ Χρηστίδου, Ελλη Κοκκίνου, Δέσποινα Καμπούρη, Μαριάντα Πιερίδη, Χριστίνα Κολέτσα, Κατερίνα Καινούργιου, Μαίρη Συνατσάκη είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που έχουν παραδοθεί στη γοητεία του instagram και έγιναν παπαράτσι.

Η Εριέττα Κούρκουλου δεν διστάζει να «ανεβάσει» αρκετά σέξι φωτογραφίες με μπικίνι.

Η Εριέττα Κούρκουλου δεν διστάζει να «ανεβάσει» αρκετά σέξι φωτογραφίες με μπικίνι.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.