Ψυχοσάββατο της Πεντηκοστής στα Γρεβενά: Το αναλυτικό πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών και των Τρισαγίων – STAR FM 933

Πότε θα βρίσκονται οι Ιερείς στο Κοιμητήριο της πόλης για τα τρισάγια

Το Σάββατο, 30 Μαΐου 2026, η Εκκλησία μας τιμά το μεγάλο Ψυχοσάββατο της Πεντηκοστής, μια ημέρα αφιερωμένη στη μνήμη και την προσευχή για την ανάπαυση των ψυχών όλων των κεκοιμημένων.

Η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών ενημερώνει τους πιστούς για το αναλυτικό πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών και των Τρισαγίων που θα τελεστούν στους Ναούς και το Κοιμητήριο της πόλης:

  • Παρασκευή 29 Μαΐου (Απόγευμα): Από τις 15:30 έως τις 17:30, οι Ιερείς θα βρίσκονται στο Κοιμητήριο της πόλεως των Γρεβενών για την τέλεση τρισαγίων.

  • Σάββατο 30 Μαΐου (Πρωί): Από τις 07:00 έως τις 09:30, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και τρισάγια υπέρ των κεκοιμημένων στους ναούς της πόλης των Γρεβενών (Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βαροσίου και Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής), καθώς και σε όλους τους ενοριακούς ναούς των χωριών της Μητροπόλεως.

  • Σάββατο 30 Μαΐου (Μεσημέρι): Στις 12:00 ακριβώς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, όπως κάθε χρόνο, θα τελέσει Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως «πάντων των Κεκοιμημένων» στο Κοιμητήριο της πόλεως Γρεβενών.

  • Σάββατο 30 Μαΐου (Απόγευμα): Από τις 15:30 έως τις 17:30, οι Ιερείς θα βρεθούν εκ νέου στο Κοιμητήριο της πόλεως για την τέλεση τρισαγίων, εξυπηρετώντας τους πιστούς που θα προσέλθουν.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.