Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες.
Δεχόμενος την πορεία των εξελίξεων σχετικά με την απώλεια της βουλευτικής μου ιδιότητας, ύστερα από την ένσταση η οποία υπεβλήθη, θα ήθελα από καρδιάς να σας δηλώσω τα πράγματα όπως πραγματικά τα νιώθω.
 




 

Δυστυχώς η ταχύτητα και τα στενά περιθώρια του χρόνου, μέσα στα οποία κλήθηκα να διεξάγω τον εκλογικό μου αγώνα, δεν μου επέτρεψαν να ελέγξω κάποιες παραμέτρους, οι οποίες όμως κατά την κρίση της δικαιοσύνης στάθηκαν μοιραίες και για εμένα, αλλά πιστεύω και για τα Γρεβενά ως τόπο.
Πέρα από την προσωπική μου δοκιμασία, αισθάνομαι απέραντη θλίψη και για τον κόσμο των Γρεβενών, που με την υποστήριξη και την αγάπη του αγκάλιασε τον αγώνα μου και με ανέδειξε βουλευτή του τόπου του.
Όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω, τη συνεχή λάσπη που δέχτηκα από στελέχη της παράταξής μου, την γνώριμη από χρόνια μικροπολιτική καφενείου, από συγκεκριμένα πηγαδάκια, τα οποία δεν επέδειξαν τον στοιχειώδη σεβασμό και αποδοχή στον ακάματο αγώνα που έδωσα το σύντομο χρονικό διάστημα που διετέλεσα βουλευτής.
Προσπάθησα και κατάφερα να είμαι πανταχού παρών, να διεκδικώ να δίνω λύσεις σε ζητήματα που είχαν να κάνουν με το καλό των Γρεβενών, σε όλα τα επίπεδα.
Δυστυχώς από ένα τυπικό αποτύπωμα, μου στερήθηκε η δυνατότητα να προσφέρω τα μέγιστα, που ήταν ιερός σκοπός της πολιτικής μου πορείας.
Όσοι με πολέμησαν κάνουν ένα λάθος. Δεν πολέμησαν τον άνθρωπο και πολιτικό Γιάννη Γιάτσιο. Πολέμησαν τα ίδια τα Γρεβενά, βάλανε τον Γρεβενιώτικο λαό σε κλίμα ανασφάλειας και δίχασαν για ακόμη μία φορά μία ολόκληρη κοινωνία.
 




 

Η υπόσχεση που δίνω είναι ότι αυτή η άσχημη συγκυρία με κάνει ακόμη πιο δυνατό για τους μελλοντικούς αγώνες, στους οποίους πιστεύω ότι θα είμαστε πάλι συνοδοιπόροι και συναγωνιστές.
Από παιδί υπηρετώ με πάθος, ηθικούς κανόνες τους οποίους δεν πρόκειται να παραβώ και πιστεύω βαθιά πως οι εκλογές κερδίζονται την Κυριακή και κερδίζονται στις κάλπες.
Για ένα πράγμα μπορώ να σας διαβεβαιώσω: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΕΔΩ

Γιάννης Γιάτσιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.