Μετά την 4η θέση στο σλάλομ, η Εύα Νίκου δεν μπόρεσε να μείνει, για πολύ, μακριά από το βάθρο και στον  αγώνα  της Κυριακής (24/3), του γιγαντιαίου σλάλομ, με οδηγό τον Δημήτρη Προφέντζα, τερμάτισε στην 3η θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Παρά-Αλπικού Σκι, που φιλοξενείται στη Σέλλα Νέβεα, στην Ιταλία.

 




 

Η Ελληνίδα στον αγώνα που έγινε σε αντικατάσταση αυτού που είχε αναβληθεί, πριν λίγες ημέρες και ήταν να διεξαχθεί στη Γκράνσκα Γκόρα, της Σλοβενίας, τερμάτισε σε 2:06.91 (συνολικός χρόνος και στις δύο κούρσες) κατέλαβε την 3η θέση και ανέβηκε στο βάθρο.

Πρώτη ήταν η Αυστριακή Βερόνικα Αϊγκνέρ, με χρόνο 1:57.01 και στη 2η θέση η Μίνα Φιτζπάτρικ, από τη Βρετανία, η οποία τερμάτισε σε 2:01.79.

 




 

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Ιωάννη Τσακνάκη

Συγχαρητήρια Εύα & Δημήτρη!

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου του γιγαντιαίου σλάλομ βρέθηκε η Εύα Νίκου, με τον οδηγό της Δημήτρη Προφέντζα, στο παγκόσμιο κύπελλο παρά-αλπικού σκι, στην Ιταλία.
Ένα ακόμη μετάλλιο στη συλλογή τους και ένας ακόμη λόγος για εμάς, τους Γρεβενιώτες, να νιώθουμε υπερήφανοι για τους αθλητές μας!

Εύα και Δημήτρη σας συγχαίρουμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Από το γραφείο του
Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών
Ιωάννη Τσακνάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.