Ο Ιατρικός Σύλλογος Γρεβενών, καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό βίας (χειροδικίας) που ασκήθηκε από << ασθενή >>σε γιατρό Ορθοπεδικό , στα Τακτικά Ιατρεία του Γενικού  Νοσοκομείου Ν. Γρεβενών επειδή διαφώνησε με την απόφαση του γιατρού να μην του χορηγήσει αναρρωτική άδεια.

Οι λειτουργοί της υγείας κρίνουν και αποφασίζουν σύμφωνα με τις αρχές της επιστήμης, το συμφέρον της υγείας του ασθενούς, πιστοί στον Ιπποκράτειο όρκο και την ιατρική Δεοντολογία . Λειτουργούν κατά συνείδηση και όχι με υποδείξεις άλλων ! Όπου υπάρχει διαφωνία ή θεωρείται ότι κάποιος αδικείται υπάρχουν τα κατάλληλα όργανα της Διοίκησης και του Ιατρικού Συλλόγου προς επίλυση κατά νόμο της οποίας αντιδικίας ή διαφοράς.




Σε μια εποχή έκπτωσης των αξιών και κοινωνικών αναταράξεων καλούμε πάντες να φερθούν με κοσμιότητα και να προστατεύσουν τον πολιτισμό, ύψιστα κοινωνικά αγαθά όπως η υγεία και τους λειτουργούς της που κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν καθημερινές μάχες…Ας μη χάσουμε την ανθρωπιά μας!

Μετά Τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ       ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΕΡΒΟΣ
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ         ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.