Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες, Οικονομικών & Διοίκησης Λύσσανδρο Μεταξά, Επιχειρηματικότητας & Μεταφορών

Νίκο Λυσσαρίδη, συναντήθηκαν με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ENTERPRISE GREECE Μαρίνο Γιαννόπουλο και τους συνεργάτες του.

👉 Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και κυρίως ένταξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του προγραμματισμού του Οργανισμού.
👉 Στόχος είναι η μεγιστοποίηση των ωφελειών για τους επιχειρηματίες μας στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, η στήριξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών καθώς και η ωρίμανση μεγάλων επενδυτικών προσπαθειών.
🤝 Συμφωνήθηκαν μεταξύ άλλων:

 




 

✍️ α. Η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας.
✍️ β. Ο ορισμός του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Νίκου Λυσσαρίδη ως σύνδεσμος επικοινωνίας και συντονισμού των κοινών προσπαθειών.
✍️ γ. Η άμεση ενημέρωση της Περιφέρειας, μεταξύ των άλλων φορέων, για τις δραστηριότητες εξωστρέφειας του Οργανισμού που αφορούν στη Δυτική Μακεδονία.
✍️ δ. Η συνεργασία στο πλαίσιο συμμετοχής σε επιχειρηματικές αποστολές, π.χ. γούνα, προϊόντα, μεταποίηση κλπ. που θα εξοικονομήσει σημαντικούς πόρους για τους επιχειρηματίες της Δυτικής Μακεδονίας.
✍️ ε. Η συνεργασία για την ωρίμανση και προώθηση μεγάλων επενδυτικών σχεδίων στην περιοχή μας.

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.