Σε εορταστικό κλίμα και με την συμμετοχή του συνόλου των δημοτικών υπαλλήλων αλλά και των αιρετών, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Γρεβενών, το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Βασιλόπιτα, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κκ. Δαβιδ, και κατόπιν ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό

Ο κ. Δήμαρχο, αφού ευχήθηκε σε όλους, το 2024 να είναι χρονιά προοπτικής με υγεία και συνεργασία, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να υπενθυμίσει το ρόλο του Δημάρχου, της Δημοτικής Αρχής και των υπαλλήλων του Δήμου, που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση του Πολίτη, ζητώντας από όλους συνέπεια και υψηλό αίσθημα του καθήκοντος.
«Σας θεωρώ όλους συναδέλφους και συνεργάτες και σας καλώ να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συνδημοτών μαςκαι να βάλουμε τις βάσεις και τα θεμέλια για να πάει ο τόπος μας σε μια καλύτερη εποχή», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ταταρίδης.

 




 

Περισσότερες εικόνες + video στον ΑΕΤΟ




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.