Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκινάει τον περιφερειακό διάλογο από την Δυτική Μακεδονία στις 4/2/2024.

Αφουγκραζόμαστε την ελληνική περιφέρεια και τους πολίτες κάθε γωνιάς της χώρας. Ερχόμαστε κοντά σε κάθε περιφέρεια μέσα από τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια.

Διεκδικούμε το μεγαλύτερο πλάνο επανάκαμψης, ένα πρόγραμμα επενδύσεων στην ελληνική περιφέρεια που θα βοηθήσει στην προστασία των σημερινών κι επόμενων. Με θετικό προγραμματικό πλαίσιο κι εμπροσθοβαρείς πολιτικές για το μέλλον.

 




 

Αναβάθμιση της χώρας σημαίνει :

  • νέες θέσεις εργασίας,
  • πραγματική ενδυνάμωση της οικονομίας μας,
  • προετοιμασία για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής,
  • βελτίωση τη ζωής των Ελλήνων και των επόμενων γενεών.

Το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Κοζάνη, στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού με επεξεργασία και προτάσεις για όλα τα καίρια ζητήματα της περιοχής μας. Με την παρουσία του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, βουλευτών τομεαρχών και συντονιστών του κόμματος.

 




 

Καλούμε όλη την τοπική κοινωνία που βιώνει τα χειρότερα ίσως χρόνια της ιστορίας της να πάρει στα χέρια της το μέλλον της, να πάρει το λόγο, να διεκδικήσει τη ζωή της.

Σας περιμένουμε.

 

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.