Η απόφαση για τη συγκρότηση ενός άτυπου συντονιστικού οργάνου, το οποίο θα συνεδριάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να υπάρχει καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και να λαμβάνονται πρωτοβουλίες με κοινή στόχευση και κατεύθυνση, ήταν το αποτέλεσμα ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/1), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Γρεβενών.

 




 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του ΔΣ του Επιμελητηρίου, ο βουλευτής Γρεβενών, Γιάννης Γιάτσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Ιωάννης Τσακνάκης, ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, ο Δήμαρχος Δεσκάτης, Δημήτρης Κόττας, , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Νικόλαος Ράμμος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Δεσκάτης, Παναγιώτης Κοσμίδης, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Αυτό που επισημάνθηκε από όλους τους συμμετέχοντες είναι ότι, ο τόπος μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η συνεργασία όλων των τοπικών φορέων είναι το «κλειδί» και μονόδρομος για να ξεφύγουμε από το αναπτυξιακό τέλμα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης: «Πλέον, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για  διχαστικές συμπεριφορές. Είναι αδήριτη ανάγκη η εποικοδομητική συνεργασία όλων των φορέων του τόπου και η κοινή προσήλωση στο στόχο της εξασφάλισης προοπτικών ανάπτυξης για τη περιοχή μας. Και είναι, πραγματικά, πολύ  θετικό το γεγονός ότι διαμορφώνεται ήδη ένα τέτοιο κλίμα. Άλλωστε, όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα…».

 




 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε ο τρόπος λειτουργίας του άτυπου συντονιστικού οργάνου, το οποίο θα αποτελείται από τον Βουλευτή, τον Αντιπεριφερειάρχη, τους δύο Δημάρχους (Γρεβενών και Δεσκάτης) και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, το οποίο θα συνεδριάζει -προγραμματισμένα ή έκτακτα- με συγκεκριμένη ατζέντα προτάσεων και προτεραιοτήτων που θα κατατίθεται κάθε φορά από όλες τις πλευρές, ενώ οι όποιες αποφάσεις θα τίθενται στη συνέχεια σε δημόσια διαβούλευση.

 

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.