Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Αμανατίδη, καθώς και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου. Η τελετή θα γίνει στις 12:00, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης.

Δ. Μακεδονία: Ορκωμοσίες δημάρχων κα δημοτικών – τοπικών συμβουλίων

Πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες οι τελετές ορκωμοσίας των νέων ή επανεκλεγέντων Δημάρχων, των μελών των νέων Δημοτικών Συμβουλίων, των Προέδρων και των Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων.

 




 

Το Σάββατο 16.12.2023 θα πραγματοποιηθούν οι ορκωμοσίες:

-Στον δήμο Καστοριάς, στις 18:00, στο μεγάλο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας, Καλλίνικο, όπου δήμαρχος επανεξελέγη ο Γιάννης Κορεντσίδης.

-Στον δήμο Εορδαίας, στις 18:00, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, με δήμαρχο τον επανεκλεγέντα Παναγιώτη Πλακεντά.

-Στον δήμο Δεσκάτης, στις 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου «Νίκος Μίγγος», στον οποίο νέος δήμαρχος εξελέγη ο Δημήτρης Κώττας.

Την Κυριακή 17.12.2023, θα γίνει η  ορκωμοσία στον δήμο Φλώρινας, στις 11:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, με τον Βασίλη Γιαννάκη να ορκίζεται δεύτερη φορά Δήμαρχος.

Την Τετάρτη 20.12.2023, θα γίνει η ορκωμοσία στον δήμο Βελβεντού, στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης, Παύλο, όπου δήμαρχος επανεξελέγη ο Μανώλης Στεργίου.

 




 

Την Πέμπτη 21.12.2023, το μεσημέρι, θα γίνει η ορκωμοσία στον δήμο Γρεβενών, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών, Δαβίδ, όπου αναλαμβάνει νέος Δήμαρχος ο Κυριάκος Ταταρίδης.  

Εν τω μεταξύ, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για την Κυριακή 17.12.2023 ορκωμοσίες: στον δήμο Αμυνταίου, λόγω ασθενείας του νέου Δημάρχου Αμυνταίου Ιωάννη Λιάση με Covid-19 και στον δήμο Άργους Ορεστικού, λόγω αντικειμενικών  δυσκολιών επί της διαδικασίας.

Star-fm.gr  με πληροφορίες από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.