Η Περιφερειακή Διευθύντρια της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ- πρώην ΟΑΕΔ) κα Όλγα Τσιούρβα, μίλησε την Τρίτη (5-12) στον Star-fm 933 και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ολοκλήρωσης του ημιτελούς οικισμού των εργατικών κατοικιών στην Κυρακαλή Γρεβενών, μεταξύ της «ΔΥΠΑ» και της αναδόχου εταιρείας «ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.».

 




 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, στις 10.30 π.μ., στην Αίθουσα “Πέτρος Σιούλης” στο Διοικητήριο Γρεβενών παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ.Άδωνι Γεωργιάδη, του Διοικητή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη καθώς και της Υποδιοικήτριας της ΔΥΠΑ κ. Ιωάννας Χορμόβα.

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, είναι 800 μέρες, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός, μετά την έκπτωση είναι 6.227 εκατομμύρια Ευρώ” ανέφερε η κα Τσιούρβα, ενώ έκανε και αναφορά στα νέα προγράμματα που “τρέχουν” στην ΔΥΠΑ καλώντας τις επιχειρήσεις του Νομού Γρεβενών να ενημερωθούν…

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.