Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν με την ψήφο τους, αλλά και εκείνους που έκαναν άλλες επιλογές, στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

 




 

Να ευχαριστήσω, για μια ακόμα φορά και δημόσια, τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού μας, ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτική Μακεδονία, τους εθελοντές και τους φίλους  μας, που έδωσαν την ψυχή τους, το χρόνο τους και μας πρόσφεραν ουσιαστική και τόσο χρήσιμη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού μας αγώνα.

Δώσαμε όλοι μαζί ένα δυνατό αγώνα.

Απευθυνθήκαμε στους πολίτες με αξιοπρέπεια και με καθαρό αυτοδιοικητικό λόγο.

Επιδιώξαμε ευρύτερες συναινέσεις και ζητήσαμε στήριξη από όλο το δημοκρατικό χώρο.

Ζητήσαμε από τους πολίτες να ξεφύγουν από τις κομματικές ταμπέλες και να προτάξουν το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.

Μιλήσαμε για τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας και για τις λύσεις που προτείνουμε.

Αναδείξαμε τη μοναδική προοπτική που μπορεί να δώσει στον τόπο η Ενεργειακή Δημοκρατία, η στροφή, δηλαδή, της Μετάβασης προς όφελος των πολλών και η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων προς όφελος όλων των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

Προτάξαμε τη γνώση και την εμπειρία μας, για να λειτουργήσουμε ως Περιφέρεια της Ευρώπης με Δυτικομακεδονική συνείδηση, ενωμένοι χωρίς διχαστικές λογικές.

Δεν πείσαμε.

 




 

Αλλά οι προσπάθειες  δεν δικαιώνονται μόνον όταν κερδίζεις.

Δικαιώνονται όταν δεν παύεις ν’ αγωνίζεσαι με γνώμονα και στόχο το καλό του τόπου.

Τους δύο συνυποψηφίους μας που συνεχίζουν για τη 2η Κυριακή θέλω να τους συγχαρώ και να τους ευχηθώ καλό αγώνα.

Οι πολίτες θα επιλέξουν με βάση τα δικά τους κριτήρια τον επόμενο Περιφερειάρχη.

Απευθυνόμενη στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, το μόνο που θέλω είναι να τους διαβεβαιώσω ότι ο συνδυασμός μας όπως το έπραξε ως τώρα,  θα συνεχίσει να είναι  παρών μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Όποιος και να εκλεγεί θα έχει απέναντί του  και αυτή την πενταετία μια ικανή και υπεύθυνη Αντιπολίτευση που θα ασκεί έλεγχο και θα προτείνει λύσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Επικεφαλής  Του Συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτική Μακεδονία..

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.