Η Λαϊκή Συσπείρωση χαιρετίζει όσους και όσες έκαναν το βήμα και ψήφισαν το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο του αγώνα και τις ελπίδας στις κάλπες των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Πολλοί και πολλές έκαναν το βήμα αυτό για πρώτη φορά, ξεπερνώντας την πόλωση που επικράτησε.

Η Λαϊκή Συσπείρωση προσπάθησε να θέσει ως κριτήριο ψήφου τις σύγχρονες ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων. Από την σκοπιά αυτή αντιπαρατέθηκε στις πολιτικές που υλοποίησαν και θα υλοποιήσουν στο Δήμο Γρεβενών οι προηγούμενες δημοτικές αρχές και η νεοεκλεγείσα.

 




 

Η Λαϊκή Συσπείρωση υπόσχεται – και στη νέα θητεία – να ασκήσει μαχητική αντιπολίτευση από την σκοπιά των συμφερόντων του λαού, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μάλιστα όπως αποδείχθηκε και το προηγούμενο διάστημα υπήρξε η μοναδική αντιπολίτευση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα δύσκολα για το λαό είναι μπροστά και δεσμευόμαστε να καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Γρεβενά 10/10/2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.