Στο ρολόι της “πόλης των ονείρων”, το σύμβολο της πόλης, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική ομιλία ο συνδυασμός ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης έδωσε το “στίγμα” για την επόμενη μέρα και την “επανεκκίνηση” του Δήμου Γρεβενών.

Καταδίκασε την οξύτητα και τις ανούσιες αντιπαραθέσεις και κράτησε αποστάσεις από την τακτική πόλωσης που ακολούθησαν κάποιοι άλλοι συνδιεκδικητές του Δήμου.

Αναφέρθηκε στο “οραματικό” πρόγραμμα που έχει ο συνδυασμός με δράσεις όπως:
1. Η επανίδρυση Αναπτυξιακού οργανισμού (ΑΝΓΡΕ)

2. Καινοτόμες πρωτοβουλίες: α. Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα
β. Κέντρο Παλαιοντολογίας Μηλιάς
γ. Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

3. Αναπτυξιακά έργα:
α. Δρόμος για Βασιλίτσα
β. Επαναδιεκδίκηση Πολεμικού Μουσείου στην πόλη των Γρεβενών
γ. Ίδρυση Αρχαιολογικών Μουσείων

4. Για την Πολιτική Προστασία δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση μελετών άρσης πλημμυρικών έργων και στην υλοποίηση των έργων καθώς και την “πλήρη θωράκιση” του Γρεβενίτη Ποταμού ώστε να μην κινδυνεύουν περιουσίες και δημότες.

5. Μείωση της τιμής του νερού κατά 25% τον Ιανουάριο του 2024 και άλλο 25% κατά την διάρκεια της θητείας.

6. Ξύλευση Ατομικών Αναγκών από τους Δημότες στους οικισμούς κάτω των 2000 κατοίκων.

7. Εμπιστοσύνη στα Τοπικά Συμβούλια των Κοινοτήτων με αύξηση της Πάγιας προκαταβολής από 1000€ στα 5000€ ανά Έτος.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην διεκδίκηση ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. Διεκδικώντας από Ευρωπαϊκά κονδύλια πόρους για την επιδότηση της ασφαλιστικής κάλυψης και των φόρων για τους νέους 20-45 ετών, ώστε να έχουν κίνητρο να παραμείνουν ή να επανέλθουν.
Επίσης δεσμεύτηκε για την συνεργασία με φορείς και συλλόγους του τόπου, ώστε να πολλαπλασιαστεί το παραγόμενο αποτέλεσμα (Μανιταρόφιλοι, ΜΟΓ, Χ.Ο.Σ.Γ., αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία, Ε.Β.Ε., εμπορικό σύλλογο, κλπ).

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ, να δώσει τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τον τόπο μας, δημιουργώντας έναν Δήμο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ανοιχτό σε όλους χωρίς “παρωπίδες” και αποκλεισμούς, έναν Δήμο σύγχρονο και ψηφιακό προσιτό και δίπλα σε όλους τους πολίτες και τους φορείς του τόπου.
Εικόνες:




 

Γραφείο τύπου
ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.