Η 29Η Σεπτεμβρίου χαρακτηρίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως « Ημέρα καρδιάς». Με την ευκαιρία αυτή η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης, με την βοήθεια της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης, το Ίδρυμα Παπανικολάου, και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας διοργάνωσε στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό.

 




 

Στην εκδήλωση κλήθηκε να μιλήσει και ο Καρδιολόγος της Πόλης μας Dr Χρίστος Λιόλιος με θέμα « Αθηρωμάτωση των Αρτηριών : Εκδίκηση των κατώτερων θηλαστικών στο Homo Sapiens»

Ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης κ. Στέλιος Λαμπρόπουλος απένειμε στον κ. Λιόλιο «ΕΠΑΙΝΟ» για την προσφορά του στη δημιουργία και υποδειγματική λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Γρεβενών επί τριάντα δυο έτη.

Στην αντιφώνηση ο κ. Λιόλιος συνεχάρη τον κ. Λαμπρόπουλο για τις προσπάθειες που κάνει, ώστε να δημιουργήσει στο Νοσοκομείο Κοζάνης μια Καρδιολογική Κλινική με προδιαγραφές Τριτοβάθμιου Νοσοκομείου και να δώσει λύση στα Καρδιολογικά προβλήματα σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας και πως η κίνηση αυτή – της απονομής επαίνου σε έναν τέως Διευθυντή- δείχνει άτομο με καλλιεργημένο σε μεγάλο βαθμό το «Αίσθημα της Παραδοχής» φαινόμενο που σπανίζει την σήμερον ημέρα

 




 

Όλες οι εισηγήσεις ήταν υπέροχες, όμως την Παράσταση έκλεψε η Ημίωρος Μουσική παρουσίαση από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, διότι οι κοπέλες με τις μαγευτικές φωνές τους ήταν «κάτι περισσότερο από υπέροχες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.