Είμαι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης & Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου
Θράκης.
Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι σε κατασκευαστική εταιρεία όπου διαχειρίζομαι ιδιωτικά ευρωπαϊκά προγράμματα και φροντίζω για την πλήρη υλοποίηση τους.
Δηλώνω λάτρης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου και είμαι χιονοδρόμος στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας από το 2001.
Η έντονη αγάπη μου για τη φύση και το άμεσο ενδιαφέρον μου για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της αειφόρου αναπτύξεως, με οδήγησαν αρχικώς στην πιστοποίηση μου ως ¨Στέλεχος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης¨ (TÜV HELLAS) και έπειτα στην έναρξη της φοίτησης μου στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ¨Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων¨ του τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

-Γιατί με τον κύριο Τριγώνη?

 




 

Με τον κύριο Τριγώνη γνωριστήκαμε πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια. Ο Χρήστος είναι ο πρώτος άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης που μου εξέφρασε την ανάγκη συμμετοχής της γενιάς μας στα τεκταινόμενα του Δήμου. Χρειαζόμαστε νέα μυαλά μου ανέφερε, μία φρεσκάδα που θα δώσει μία νέα αισθητική, σύγχρονη αντίληψη και την απαιτούμενη ομόνοια ώστε από κοινού να προχωρήσουμε σε νέες σελίδες.
Με τον κύριο Τριγώνη διότι είναι συγκεκριμένος, συγκροτημένος, διότι το ήθος του και το κύρος του αποτελούν εχέγγυα για την εκπροσώπηση μας ως Γρεβενά, σε συναντήσεις, σε διαπραγματεύσεις και σε περαιτέρω διεκδικήσεις εκτός του Δήμου. Με τον κύριο Τριγώνη διότι δε θα ξεχάσω ποτέ τη φλόγα που έβλεπα στο πρόσωπο του κάθε φορά που μου μιλούσε για το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται όλα αυτά τα χρόνια.

-Για ποιό λόγο τώρα?
Τώρα διότι θεωρώ πως έχουν ωριμάσει οι κοινωνικές, πολιτικές και προσωπικές συνθήκες ώστε η γενιά μας να εισέλθει στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και έτσι, πλάι σε έμπειρους αυτοδιοικητικούς να δημιουργήσουμε ένα κράμα το οποίο θα έχει ως απότοκο μια νέα δυναμική πολλαπλών κατευθύνσεων και στοχεύσεων.

Εντός του αξιακού μου συστήματος ευδοκιμούν:
1. Ο ειλικρινής και εποικοδομητικός διάλογος.
2. Η συμμετοχική δημοκρατία.
3. Η Κοινωνία των Πολιτών και ο βαρυσήμαντος της ρόλος εντός της κοινωνίας καθότι και εγώ αποτελώ τμήμα της.
4. Η αξιοκρατία.
5. Η υγιής συνεργασία.
6. Η αρχή της μη διάκρισης.

Στόχοι:
1. Ένας Δήμος καθαρός, πράσινος και στα πλαίσια της αειφόρου αναπτύξεως με προσεκτικότατη διαχείριση των οικονομικών ώστε να παραχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, από πλατεία σε πλατεία, από γειτονιά σε γειτονιά και από κοινότητα σε κοινότητα.
2. Η άριστη συνεργασία σε επίπεδο δημοτικής αρχής και μεταξύ της δημοτικής αρχής, της Περιφέρειας και του Βουλευτή.
3. Η στήριξη μου στη προσέλκυση ευρωπαϊκών κονδυλίων σε όποιο στάδιο κριθεί πως πρέπει να αναλάβω δράση και η δέσμευση ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε αστοχία.
4. Η περαιτέρω άνοδος του πολιτισμού μας και των ευρύτερων διοργανώσεων καθόλη τη διάρκεια του έτους και χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.
5. Η άριστη συνεργασία με τον εκάστοτε φορέα εκμετάλλευσης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας ώστε να συναντήσουμε ένα σύγχρονο χιονοδρομικό, πλήρως λειτουργικό και με την αίγλη που του αρμόζει.
6. Το να στέκομαι στο πλευρό σας, να σας ακούω με την πρέπουσα σοβαρότητα και από κοινού να συνδιαμορφώνουμε τον Δήμο που θέλουμε να βλέπουμε.
Ζητώ τη στήριξη σας στο πρόσωπο μου.
Ζητώ τη στήριξη σας στο Συνδυασμό μας.

Με βαθύτατη εκτίμηση,

Νούσιας Χρήστος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γρεβενών
ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.