Η Μαρία Λιάκου με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο και τη Σαρακίνα Γρεβενών γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Πολύ σύντομα η οικογένειά της μετανάστευσε για εργασία στην Κύπρο.

Στη Λευκωσία της Κύπρου έζησε τα μαθητικά της χρόνια, ούσα αθλήτρια στίβου, με διακρίσεις σε Παγκυπριακό επίπεδο.

Η αγάπη της για τον αθλητισμό και την Ελλάδα την ώθησε στην επιλογή των σπουδών της, στο τμήμα γυμναστικής ακαδημίας του ΑΠΘ απ΄ το οποίο και αποφοίτησε. Παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε ως ναυαγοσώστρια.

 




 

Η Μαρία ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες της στα Γρεβενά, συχνά τα επισκεπτόταν και έτσι γνώρισε τον σύζυγο και συνοδοιπόρο της Κουτίδη Χαράλαμπο, παραγωγό βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας. Μαζί ζουν από το 2006 στη Πηγαδίτσα Γρεβενών, χωριό 80 κατοίκων, έχοντας 3 παιδιά: την Κατερίνα 11ετών, την Φωτεινή 10 ετών και τον Ιωάννη 9 ετών.

Η Μαρία εργάζεται στον τομέα της αγροκτηνοτροφίας ως βοηθός της οικογενειακής επιχείρησης του συζύγους της, ενώ ταυτόχρονα εργάστηκε στο δήμο Γρεβενών 6 έτη στο ελεγκτικό συνέδριο Γρεβενών και στα ΚΔΑΠ δήμου Γρεβενών ως γυμνάστρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.