Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 8.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ. ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκλέγει το νέο/α πρόεδρό, σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία έκφρασης της αυθεντικής λαϊκής θέλησης.

Στις 24 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε στις εκλογές ανάδειξης Προέδρου.

 




 

Διαμορφώνουμε το αύριο που ξεκινάει από εμάς.  Ο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ξεκινάει από εσένα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν, είναι και θα είναι ώριμο τέκνο της ανάγκης. Εκφραστής της ελπίδας. Μαζί συνομιλήσαμε με την ιστορία. Μαζί τη γράψαμε. Και τώρα, μαζί γράφουμε την επόμενη σελίδα.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη της Π.Ε. Γρεβενων να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία. Για έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σύγχρονο, και, αποτελεσματικό, λαϊκό  και ανοικτό Για μια καλύτερη καθημερινότητα. Για να χτίσουμε μαζί τη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου του κόμματος, θα διεξαχθεί:

  • Στην πόλη των Γρεβενών στο εκλογικό τμήμα,που θα στηθεί στα γραφεία του κόμματος (στον 1ο όροφο της παλιάς νομαρχίας απέναντι από το ρολόι της κεντρικής πλατείας) .
  • Στην πόλη της Δεσκάτης στο εκλογικό τμήμα,που θα στηθεί στην αίθουσα του  ΚΕΠΕ στο Δημαρχείο Δεσκάτης .

 Υ.Γ Όσα πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις 24 Σεπτεμβρίου:

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιούνται οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη Προέδρου. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8:00 π.μ. και θα κλείσουν στις 8:00 μ.μ..

 




 

Πώς ψηφίζω για Πρόεδρο;

Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15ετών και άνω.

Ειδικότερα:

  • Στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου 2023 μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι και όσες ψήφισαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς και τα παλιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Παλαιά μέλη θεωρούνται όσα έχουν εγγραφεί στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Για το εξωτερικό ισχύει ο κατάλογος όσων είχαν ήδη εγγραφεί για τις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου.
  • Νέα μέλη δεν εγγράφονται, ούτε μπορούν να ψηφίσουν στις 24 Σεπτεμβρίου.
  • Τα παλιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ που δεν ψήφισαν στις εκλογές, θα έπρεπε μέχρι την  Τετάρτη 20-09-2023 και ώρα 18.00 να αποστείλουν προς έγκριση τα στοιχεία τους.
  • Αφού ελεγχθούν και διαπιστωθεί ότι είναι παλαιά μέλη, θα ενταχθούν στον εκλογικό κατάλογο.

 

Πού ψηφίζω; 

Έχουν οριστεί 570 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα.

Και όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν να ψηφίσουν σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.

 

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση. Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.

Οι μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

 

Πώς ψηφίζω από το εξωτερικό;

Για τους κατοίκους εξωτερικού η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη και όσοι εγγραφούν στον isyriza μέχρι και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 16.00 ώρα Ελλάδας.

 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.