“Tάραξε τα νερά” της προεκλογικής περιόδου η πρωτοφανής σε μέγεθος και παλμό παρουσία του κόσμου, στην τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας».«Σήμερα τα Γρεβενά αποφάσισαν. Σήμερα τα Γρεβενά αλλάζουν σελίδα. Αυτό δείχνει η αποψινή συγκλονιστική σας παρουσία εδώ. Και είμαι βαθιά συγκινημένος για την αγάπη και τη στήριξή σας. Με τη δική σας δύναμη, θα προχωρήσουμε και θα αλλάξουμε το Δήμο μας. Να είστε σίγουροι πως θα γράψουμε ιστορία και περήφανοι για τη μεγάλη αλλαγή που συντελείται σήμερα στα Γρεβενά».




 

Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, χαιρέτησε το πλήθος των ανθρώπων που έδωσε ένα απίστευτα δυναμικό “παρών” στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού του «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας», αγκαλιάζοντας όλα όσα πρεσβεύει η μεγαλύτερη αυτοδιοικητική παράταξη του Δήμου Γρεβενών.

Σε μια πρωτοφανή ανοιχτή συγκέντρωση, εκατοντάδεςδημότες, υποψήφιοι και φίλοι του συνδυασμού, μετατράπηκαν σε ένα τεράστιο κύμα ελπίδας και προοπτικής για τον τόπο.

Στην ομιλία του, ο Κυριάκος Ταταρίδης, αφού προχώρησε σε μια σύντομη καταγραφή των όσων συμβαίνουν σήμερα στην περιοχή μας και την κρατούν τόσο πίσω σε σχέση με τους όμορους Δήμους, αναφέρθηκε στους άξονες του προγράμματός του και στο σχέδιο για να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά ο Δήμος Γρεβενών μέσα στην επόμενη πενταετία.

Η εντυπωσιακή σε παλμό εκδήλωση που «τάραξε τα νερά» της προεκλογικής περιόδου στο Δήμο Γρεβενών, ολοκληρώθηκε με τη παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης του Συνδυασμού «Γρεβενά :ο τόπος μας…η ζωή μας».

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ

 




Γραφείο Τύπου κ. Κυριάκου Ταταρίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.