Με χαρά αλλά κυρίως ΕΥΘΥΝΗ αποδέχτηκα το κάλεσμα του συναδέλφου Κυριάκου Ταταρίδη, ώστε να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Γρεβενά : ο τόπος μας … η ζωή μας», για την διεκδίκηση του Δήμου Γρεβενών.

Γιατί με τον Κυριάκο ;

 




 

Ο Κυριάκος Ταταρίδης όντας ένας πολιτικός άνδρας που έχει δοθεί ολοκληρωτικά στον τόπο καταγωγής του, έχει εκπονήσει ένα ολιστικό και οραματικό σχέδιο ανάταξης του Δήμου Γρεβενών, το οποίο θα επιτρέψει στον Δήμο να εξέλθει από τη στασιμότητα και τον μαρασμό. Με εχέγγυα την εργατικότητα και την τιμιότητα του, έχοντας μαζί του μία πληθωρική, δραστήρια και δημιουργική ομάδα ανθρώπων, είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρει να αναβαθμίσει τον τόπο που μεγαλώσαμε και αγαπάμε.

Λίγα λόγια για εμένα

Γεννήθηκα το 1983 στα Γρεβενά όπου και μεγάλωσα. Είμαι γιός του Βάιου και της Ευαγγελίας και έλκω την καταγωγή μου απ’ το Μαυρονόρος Γρεβενών και τη Σμύρνη της Μ. Ασίας.

Το 2000 αποφοίτησα απ’ το 1ο Ενιαίο Λύκειο Γρεβενών και εισήχθησα στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ’ όπου ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές. Είμαι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στον Αντισεισμικό Σχεδιασμό Έργων του Α.Π.Θ. και στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων του Ε.Α.Π.. Είμαι, επίσης, απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Γρεβενών.

Έχω εργαστεί στην Εγνατία Οδό, στην Αναπτυξιακή Γρεβενών, στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Γρεβενών και στη Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Γρεβενών.

Από το 2012 διατηρούσα τεχνικό γραφείο στα Γρεβενά, ασχολούμενος με τη μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων όντας μάχιμο στέλεχος της τεχνικής κοινότητας. Το καλοκαίρι του 2023 διορίστηκα στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Σπετσών. Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος.

Είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος απ’ το 2011. Την περίοδο 2011 – 2014 υπήρξα αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Γρεβενών, έχοντας επίσης διατελέσει μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Το 2012 υπήρξα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού συλλόγου Πυρσός Γρεβενών.

Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό-ιστορικό Νίκη Αναστασίου και είμαι περήφανος πατέρας δύο αγοριών 9 και 4 χρονών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.