Στην Λαϊκή Αγορά Γρεβενών βρέθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο υποψήφιος δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, συνοδευόμενους από γυναίκες, μέλη του Συνδυασμού του: «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας.».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο  κ. Ταταρίδης έγινε δεκτός από τον κόσμο με θερμές εκδηλώσεις, δείγμα της ευρύτατης υποστήριξης που έχει η υποψηφιότητά του από την πλειονότητα των δημοτών.

Πάντα προσιτός και ανθρώπινος, ο επικεφαλής του Συνδυασμού: «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας» και οι συνεργάτιδές του, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με πολλούς παραγωγούς, εμπόρους και δημότες και συζήτησαν μαζί τους ζητήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα, τόσο στην πόλη των Γρεβενών όσο και στις Κοινότητες.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ, Ταταρίδης: «Συναντήσαμε,  συνομιλήσαμε και ανταλλάξαμε μια “καλημέρα” με τους επαγγελματίες-καταστηματάρχες, εκατοντάδες συνδημότες και, φυσικά, τους αγρότες-παραγωγούς και εμπόρους της Λαϊκής Αγοράς. Ακούσαμε τις σκέψεις τους, τους προβληματισμούς τους και μοιραστήκαμε τις δικές μας προτάσεις. Η άμεση επαφή με τους πολίτες είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε και ως Δημοτική Αρχή, ώστε να απαντάμε με αποφασιστικότητα στις πραγματικές ανάγκες του τόπου μας ».

Περισσότερες εικόνες στον ΑΕΤΟ

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.