Φίλες και Φίλοι,
Το κίνητρο μου για να ζω στην πόλη των Γρεβενών είναι τα δύο παιδιά μου ο Νίκος και ο Παύλος . Αυτό με βοήθησε από πολύ νεαρή ηλικία να δραστηριοποιούμαι στην πολή των Γρεβενών να εξελίσσομαι και να προσφέρω στην κοινωνία των Γρεβενών .

Από το Μάιο λοιπόν του 2014 ως εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος ασχολούμαι συλλογικά με τα θέματα τις Δυτικής Μακεδονίας που αφορούν τις επιχειρήσεις, συλλόγους ,σωματεία και ομοσπονδίες χρησιμοποιώντας τις γνώσεις που έχω αποκτήσει από τον ιδιωτικό τομέα γνωρίζοντας την λειτουργία της ΕυρωπαΪκής και Ελληνικής αγοράς . Έχω διατελέσει πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενός φορέα που μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στις επιχειρήσεις και στα προϊόντα που παράγονται στη Δυτική Μακεδονία ώστε να καθιερωθούν στις αγορες της Ελλάδος και του εξωτερικού .

Η Δυτική Μακεδονία βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι που αφορά στο μέλλον και την προοπτική της. Οι μεγάλες προκλήσεις που είναι μπροστά μας πρέπει να απαντηθούν και να γίνουν έργα. Έργα που θα μας δώσουν νέα πνοή και θα μας οδηγήσουν στον δρόμο της Ανάπτυξης και της Απελευθέρωσης.

Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να εμπιστευτούμε και να στηρίξουμε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανθρώπους με όραμα, ήθος, αξιοπρέπεια και παιδεία.

 




 

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου με την οποία συνεργάστηκα τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την θέση του εκλεγμένου Π.Σ. διαθέτει όλα όσα έχω επισημάνει. Είναι ο άνθρωπος της ΕΛΠΙΔΑΣ για την Δυτική Μακεδονία.

Εχοντας μάθει και προσφέρει πολλά για την περιφέρεια μας και έχοντας να μάθω και να προσφέρω ακόμα περισσότερα ζητώ τη στήριξη σας ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» .

Δεσμευόμαι να τιμήσω την εμπιστοσύνή σας και να είμαι ο Γρηγόρης που όλοι ξέρετε Ανθρώπινος, τίμιος και ειλικρινής.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτικη Μακεδονια”

Γρηγόρης Γιαννόπουλος Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Γρεβενών

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.