Την πρώτη επίσημη συγκέντρωση, με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 6/9, ο Συνδυασμός «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας.» στην κεντρική αίθουσα του Ξενοδοχείου «Μηλιώνης».

 




 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο επικεφαλής του Συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, ανέπτυξε – στους 214 φίλους και συνεργάτες που απαρτίζουν την παράταξή του- αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνδυασμού, ενώ ακολούθησε συζήτηση – διαβούλευση για τον περαιτέρω εμπλουτισμό του.

Με την ομιλία του,ο κ. Ταταρίδης κατάφερε να μεταδώσει σε όλους τους παρευρισκόμενους το ασίγαστο πάθος και το όραμά του για την επόμενη μέρα του Δήμου Γρεβενών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Επενδύουμε τη καρδιά μας, τη ψυχή μας, το μεράκι μας, τη δουλειά μας, ότι έχουμε μέσα μας, για να κάνουμε τα Γρεβενά μας, το τόπο μας καλύτερο. Και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Καλό αγώνα σε όλους και με τη νίκη».

Δείτε εικόνες:


 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.