Καταθέσαμε χθες στην Ηλεκτρονική Πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας:

«ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με επικεφαλής την Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

 




 

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ογδόντα οχτώ (88) υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους , καλύπτοντας το ανώτατο όριο υποψηφίων που επιτρέπει ο νόμος. Εκπροσωπούνται όλες οι γεωγραφικές περιοχές και των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων και όλες οι ηλικιακές, επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες.

Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό, αντιπροσωπευτικό με έμπειρα και ικανά στελέχη, αλλά και πολλούς με νέους , με γνώση , τεχνοκρατική αντίληψη και πρωτοποριακές ιδέες.

Δημιουργήσαμε και καταθέσαμε έναν αυτοδιοικητικό συνδυασμό, πλαισιωμένο από υποψηφίους προερχόμενους από ένα ευρύ φάσμα πολιτικών δημοκρατικών δυνάμεων.

Δημιουργούμε ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα ικανό να διεκδικήσει την ανατροπή στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ένα πλειοψηφικό ρεύμα που είναι κομματικά ουδέτερο, αλλά έχει πολιτική ταυτότητα.

Σας καλούμε να συνεχίζουμε δυναμικά, ανανεωμένοι … και διευρυμένοι, τον τίμιο αγώνα μας , για το καλό των πολιτών ,για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας .

Σας θέλουμε συμμέτοχους σ αυτή την προσπάθεια. Μια προσπάθεια που μας αφορά όλους. Μια προσπάθεια που αφορά στο μέλλον του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας.

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.