Με τη συμμετοχή πολλών πολιτών, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 2 Αυγούστου 2023, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και γλυπτικής με τίτλο «Πέρασμα στο Μαύρο-Μπλε» της σπουδαίας Γρεβενιώτισσας εικαστικού Δήμητρας Λαμπρέτσα, τα οποία έλαβαν χώρα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών με ομιλητές την Αντιδήμαρχο Εμπορίου Ελισάβετ Μπαϊνέτα, τον Ιστορικό Τέχνης και Φιλόσοφο Νίκο Μπογιατζή και τον Συγγραφέα και Συλλέκτη Βαγγέλη Νικόπουλο.




 

Η αξιόλογη αυτή έκθεση, η οποία εντάσσεται στο “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023” του Δήμου Γρεβενών, θα φιλοξενείται από τις 2 έως τις 22 Αυγούστου 2023 στη Δημοτική Αίθουσα Τέχνης “Αριστοτέλης Βαρσάμης” του Δήμου Γρεβενών, που εδρεύει στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου, καθώς και στον Χώρο Πολιτισμού “Νικολάου και Ελένης Καρναβά” επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 10, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

• Διάρκεια έκθεσης: 2 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου 2023
• Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 10:00 – 13:00 & 18:30 – 21:30
• Χώροι: Δημοτική Αίθουσα Τέχνης “Αριστοτέλης Βαρσάμης” Δήμου Γρεβενών (Ισόγειο Δημαρχείου) και Χώρος Πολιτισμού “Νικολάου και Ελένης Καρναβά” (οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 10)




 

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.