Αφιέρωμα σε μια εταιρία που θα την ζήλευαν πολλές πόλεις!

 




 

1980: Η εταιρία ιδρύεται από τον Στέφανο Γεωργίτση στα Γρεβενά, όπου και εδρεύει. Ως αντικείμενο είχε την εμπορία και το σέρβις παλαιών και καινούργιων ελαστικών.

 
 
 1995: Μετρώντας 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο η επιχείρηση έχοντας στο ενεργητικό της μια αξιοσημείωτη ανάπτυξη, προχωρά ένα βήμα παραπέρα στην παραγωγή αναγομωμένων ελαστικών παντός τύπου, στα οποία η ποιότητα υλικών και η τεχνογνωσία επέτρεψαν στην επιχείρηση να δίνει εγγύηση.

 
 
 2010: Ο σεβασμός στους πελάτες μας αλλά και η αυξημένη ζήτηση μας οδήγησαν στην διεύρυνση της γκάμας των αναγομωμένων ελαστικών προσθέτοντας σε αυτά και χωματουργικά ελαστικά όλων των τύπων. 

 
 2018: Η επιχείρηση Γεωργίτσης Αν. Γεω. Ο.Ε. επενδύει και προχωρά στο γενικό εκσυγχρονισμό της με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Στόχος της είναι η συνεχής ανάπτυξή της σε νέους τομείς και η καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας- τιμής. Το εξειδικευμένο προσωπικό, η τεχνογνωσία καθώς και η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για όσους ενδιαφέρονται για μία σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή ελαστικών, η οποία θα εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή απόδοση για το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας και θα σας παρέχει τη μεγαλύτερη ασφάλεια που χρειάζεται σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.


 




 

Λεπτομέρειες δείτε εδώ: elastika-grevena.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.